Senapssås

För någon vecka sedan var jag så sugen på att äta något mer "köttigt" - alltså något med ris/pommes frites/potatis och sås. Jag hade panerade quornfiléer hemma - dem äter jag nästan aldrig - och kokade ris till resten av familjen som skulle äta fläskfilé med currysås. Till sås blev det en riktig rövare: havregrädde och några matskedar fransk senap som var kryddad med chili och vitlök. Den har stått i skåpet och jag har inte känt att jag har ens velat smaka på den. Det här saltades och pepprades lite och så fick det koka ett par minuter till en god - faktiskt - sås.

Har undrat

vad Liv har för fläck  ovanför rumpan och igår fick jag tipset att det kunde vara en MONGOLFLÄCK. Och det är just vad det är. Fick också rådet på annat håll att visa upp märket snabbt på bvc för att det ska dokumenteras som en mongolfläck och inte förväxlas med blåmärken efter smisk :( Som att jag skulle ens drömma om att smiska mina små gull!! Men det får jag väl ändå göra. Jag har tänkt fråga varje gång vad det är på kontrollerna men glömmer alltid. Det är inte stort utan ser ut som ett medelstort blåmärke. Hon har haft det sedan födseln - eller jag såg det när vi varit hemma från BB i några dagar.

Maken mår ganska OK men är fortfarande kvar på IVA. Vi har inte fått hälsa på honom ännu, men hoppas att han ska ha kommit till avdelningen imorgon förmiddag. De behåller honom på IVA till de ser att vätskebalansen är OK.

Liten uppdatering

Jag har pratat med maken två gånger sedan han vaknade (operationen startade vid 8 och han vaknade vid 14-15) och han mår ganska bra. Epiduralen sitter där den ska denna gång. Men en förvirrade uska serverade honom smörgås så fort han vaknade och han glufsade snabbt i sig en innan personal såg vad som hände. Han får inte alls äta något!! Så han lär få rejäl kolik av den mackan - tyvärr! Han ligger fortfarande på postop och sover nog där i natt. Han blev trött att prata nu i kväll. Imorgon ska jag ta tjejerna med mig och hälsa på. Om du vill läsa mer om FAP så klickar du här.

Det har gått alldeles utmärkt idag att vara själv med barnen. Torsten åker med Karin på morgnarna som att han inte gjort annat. Och jag går ut med tjejerna på förmiddagarna så de somnar i kärran och sover till vi hämtar Torsten kl 12. Problemet är bara att jag måste förströ mig medan de sover och då blir det shopping...

Ikväll somnade de som små änglar. Liv i sängen vid halv sju, Sonja på ryggen i sjalen vid sju och Torsten i sängen vid åtta. Jag har fyllt på pellets och så har jag börjat diska men blev avbruten av mannen i mitt liv: dr House. Nu ska jag diska färdigt och hänga lite tvätt. Sen är det sussadags.

52005-328

Något besök idag blir det inte. Han ligger på IVA nu och mumsade frukost enl sjuksyster. Vi gör ett nytt försök imorgon. Tjejerna och jag går på rytmik istället :)

Ensam i veckan

Imorgon skrivs min man in på sjukhuset för att opereras på tisdag. Han kommer att ligga kvar åtminstone fem dagar. För fem och ett halvt år sedan opererades halva tjocktarmen bort och nu tar de resten. Han kommer att ligga inlagd i en grannkommun så det blir inte lätt att besöka honom. Torsten klarar såna besök dåligt och han är ju bara på dagis till tolv.

På morgnarna kommer Karin hit och vi ska försöka med att hon tar honom i sin bil till dagis. Jag misstänker att det inte går men då får hon hjälpa till så att jag får med mig Liv och Sonja lite snabbt. Om det blir så fr jag gå upp tidigare om morgnarna och ge dem frukost så att de är klara för att gå ut vid åtta. Usch, vilket bök! Om det inte vore vinter ändå!! Då hade man bara satt ner dem i kärran och gått. Nu tar det nästan en halvtimme att klä alla. Och Sonja avskyr att åka kärra. Jag tycker jättemycket om vinter och snö, men med små barn är det för trist med alla kläder. Och att få i Liv & Sonja frukost... de sitter och segar en evighet vid matbordet.

Jag har storhandlat så att det mesta ska finnas hemma, men jag inser redan att jag måste köpa mer blöjor...

 
 52005-326

Torsten har varit så duktig i helgen. Ulf har fått maskinklippa håret på honom och sen duscha och tvätta hela honom.  T o m hår och öron. Det behövdes. Nu är han nästan flintskallig :) Han hade varit ledsen och ropat på mig men suttit stilla hela tiden. Vi gör så att jag går hemifrån så att han inte ska spela ut oss och för att jag har så svårt att låta bli att bryta när han blir upprörd. Jag tror alltid det värsta också. Jag gick i alla fall ut på en promenad med Liv & Sonja medan Ulf rakade Torsten och när vi kom hem åkte vi direkt till ICA Maxi och handlade allihopa. Det gillar Torsten - och jag med för den delen. Det händer inte allt för ofta att vi gör någonting tillsammans allihopa. Där fick han en Turtles och en turtleshelikopter. Det blev Raphael. Idag ville han se Turtles-film och ville att jag skulle ladda ner på datorn men det var lättare sagt än gjort. Det kom bara strip tease. Gud, vad trött jag är på all porr!!! Till slut kom vi på att Erik hade fyra videofilmer med Turtles hemma hos sin mamma. Lyckan var fullkomlig. Torsten har inte lämnat tevesoffan på hela dagen. Han har beställt mat då och då och gått och kissat. Annars har det varit Turtles, Disneydags, Bolibompa och så Turtles igen. Han avslutade med lite Lilla spöket Laban innan han somnade bredvid mig i dubbelsängen halv åtta.

52005-327






Hos ortopedingenjören...

52005-325 

Så har jag varit hos ortopedingenjören och gjort fotavtryck och köpt skor. Inläggen kommer om några veckor. Inte var det snyggaste skorna, men det är inte mycket att göra åt. Man får anpassa sig efter det livet gör med en... Ska köpa ett par skitfula sandaler också - och göra mer inlägg. Men det kostar eftersom jag inte har någon diagnos mer än diffus ledvärk och ledinflammationer, så det får vänta någon månad.

Sjalbrorsa


En uppmaning

som jag vidarebefordrar eftersom den är så viktig för oss föräldrar med funktionshindrade barn. Läs här!

Så har det hänt

Jag har blivit förklarad helt galen. Se själva

 Shocked 






Snart kommer de!! - NU!!!

Bilderna på vår nya skönhet Didy Wellen Granat.  Love Drops

Nä, den gick inte att fotografera. Färgerna kommer inte fram. den är alltså chockrosa - åt cerisehållet. Av någon anledning kommer nästan enbart de orangea stråken med på kameralinsen. Och ingen bra lajvbild blir det ännu. Jag ska ta bilder när jag går ut med den, men idag ska jag bara till habiliteringen med Torsten. Liv & Sonja är så snoriga igen att de får stanna hemma.




Här kommer en bättre lajvbild:


52005-319

Och här kommer min sjalgarderob (förutom mina tre mei tai):

52005-321
Fr vänster: Didymos Wellen Granat, Rebozo Mediterranean, Rebozo Arco Iris, Hoppediz Antigua, Hoppediz Costa Rica

Jag har sålt min Calin Blau Gauze Azur, Hoppediz Delhi, 2 st Moby Wraps, EasyCare Regnbåge, Storchenwiege Anna, Amazonas Brazil.

Ettårskontroll idag!!

Så har Liv & Sonja äntligen varit på ettårskontrollen. Liv har hämtat upp vikten fint och väger 9650 gram till sin ståtliga längd på 76 cm. Sonja är lite kortare - 74 cm och kan stoltsera med en vikt på 10 265 gram. Tänk i somras vägde de lika mycket... Liv har alltid varit smalare och längre, men inte så här mycket. Hur som helst är jag glad åt att hennes viktkurva ser fin ut. Ett litet hack är det förstås i december.

De fick med beröm godkänt på allt. BVC-sköterskan tyckte att de kunde meeeer än de behövde för åldern. Behöver jag säga att en mamma till ett utvecklingshämmat barn drar en lättnadens suck nu? Varje dag med deras nyfikenhet och imitationsförmåga är en fröjd :)

Vaccinationen gick som hejsansvejsan. Inte ett pip, sa någon av dem. Men efteråt blev Liv såklart sjuk. Fast jag var duktig och gav alvedon - fast för sent. De fick sprutan kl 10.00 och då skulle de fått alvedonen kl 12.00. Men jag hade lovat en sjaldemo kl 13.00 så barnen fick sova en stund i vagnen och så fick de äta blåbärsmuffins till "lunch". Liv var hursomhelst jättekinkig och grät till hon kräktes i min urringning. Då slutade hon tvärt. Andra kräkningen där på mindre än ett dygn. Igår kväll när jag knytit in Sonja i sjalen hostade hon och kräktes upp MASSOR med slem i min behå... Sen somnade hon. 


Båda tjejerna har gått några steg nu. Sonja staplade iväg sex steg för någon vecka sedan, men har krypit sen dess. Liv knäckte koden igår och gick fram till ulf två gånger. Idag verkar hon ha glömt det. Liv som skulle bli sen med sin kraftiga överrörlighet.


Shoppingdag :)

Idag har jag shoppat lös ordentligt :) Jag hämtade ett nytt sängöverkast med kuddar som kommit med posten från Gudrun Sjödén. Jag måste bara måla om sovrummet också. Mörk ockra som i förra huset tänkte jag...



Barnen tyckte att det var jättefint med och vi busade hela eftermiddagen i sängen.



Ett annat av dagens köp är en ny sjal. Hoppediz Antigua som jag demontrerade i hos Susan på Barnkammar'n. JAg äääälskade färgerna och den var mjuk och go fast den var helt ny från kartongen.

52005-309

Nu väntar jag bara på Didymos Wellen Granat som är på gång. Sjalhysteria!!!!

Förutom det köpte jag ett nytt regnställ (Didriksson i blått & orange) till Torsten och nya kalasbyxor till Liv & Sonja. Imorgon blir det mer barnkläder.

Basmati-diet

52005-308

Torsten har kommit in i basmati-perioden igen. Han äter basmatiris till frukost/lunch/middag. Man får vara glad att det inte är vaniljglass - det förekommer. Den som tror att man kan styra det här HAR FEL!!! Om han inte får det han bestämt sig för, svälter han hellre. Jag besitter själv den autistiska envisheten och jag vet hur bestämd man kan vara. Det är nog det enda drag som jag kan säga att han fått från mig och som inte är riktigt sunt. Envis in i döden :) Jag ser till att komplettera hans ensidiga kost med vitaminkomplex och järntillskott.

Systrarna tyckte också att ris var gott så jag lagade en risotto åt dem:

1 dl basmatiris
1 klick margarin
2½ dl grönsaksbuljong
1/4 gul lök
1 tomat
1 msk hackad spenat
½ dl quornfärs
½ dl MiniMax (sojaersättning som komjölkskonsumenter kan byta ut mot mjölk eller grädde)
salt
peppar

Fräs riset i margarinet i kastrullen och häll sedan på buljongen.  Finhacka löken och tomaten och tillsätt de övriga ingredienserna. Koka med lock på svag värme i 10 minuter. Jag fick lite för mycket vätska i min risotto så jag redde av med lite maïzena. Jag ville inte tillsätta mer rismjöl eftersom ris är stoppande och Livs mage är lite känslig för sånt. Speciellt när hon ätit antibiotika och håller på att få ordning på tarmen.

Håll tummarna!

Vi behöver tumhållning för att Torsten ska ta sig till dagis imorgon bitti. Tre veckor har han varit hemma och nu behöver han verkligen få leka med de andra grabbarna och se något annat än mamma, pappa och syskonen. 

 
Bugging Out 






Mjölkprovokation

52005-307

Så har vi utfört en mjölkprovokation på Liv. Det går ju jättebra! sa jag till maken. Vad kul att hon tycker om ost! På tredje dagen har hon fått blaffiga illröda nässelutslag och ligger på natten och kliar sig :(  Och hon som ÄLSKADE OST!!!

Visst Ingrid, är det allergi?!

Min fot - följetongen

Jag har alltså en ålderskrämpa. Antagligen till följd av mina ledinflammationer i tålederna. Antagligen gjorde den smällen som min "pektå" fick sig i julas att främre fotvalvet havererade... Det var väl droppen. Nu har jag i alla fall pratat med en sjukgymnast som rekommenderade att jag skulle ordna med remiss till ortopedtekniska avdelningen för att få formgjutna inlägg eftersom mitt fotvalv är "totalhavererat"... Det är tydligen så vanligt förekommande att man får en remiss utan att behöva träffa läkare. Det var inte ens säkert att man behövde remiss. Hur kan det komma sig att jag aldrig hört om denna supervanliga åkomma? Hursomhelst ska jag med rätt inlägg kunna springa igen. Jag blev så ledsen över hur handikappad jag skulle bli när jag har ont hela tiden. Och så kan jag inte gå utan inlägg längre. Och jag kan inte ha inlägg i mina Birkenstock eftersom de sulorna redan är formade. Alltså går jag omkring med mina gudrunsjödén-tofflor heeeela tiden och blir så varm om fötterna... *stinker* Kön till ortopedtekniska var bara ett par veckor så snart ska det nog vara i ordning. Men jag köper nog ett par silikoninlägg i sportaffären oxå. Så länge. Och nya tofflor/sandaler att ha hemma.
När jag böjer mig framåt så reser sig tårna uppåt :) 

 
Wiggling Toes 






Inga ägg hemma? - Eller äggallergiker?

52005-305

Idag ville Torsten ha pannkakor igen - till frukost. Jag kollade i kylen och det är slut ägg. Det är ingen idé att diskutera med Torsten när han har bestämt sig för en sak, därför ser vi oftast till att ALLTID ha de ingredienser hemma till hans vanliga önskemål. Men idag fanns inga ägg. Gilla läget som vanligt. Han fick pannkaka utan ägg.

Det här blev tre stora pannkakor:

1 dl vetemjöl
½ dl sojamjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt
2 ½ dl havremjölk

Det går bra att skippa sojamjölet och ½ dl havremjölk, men jag ville ha i Torsten lite protein. Liv & Sonja blev skogstokiga och ville oxå ha, så jag fick direkt blanda en till smet :) Bortskämda ungar får pannkisar varje dag.

Och naturligtvis kan man byta ut havremjölken mot vanlig kossamumjölk.

Sonja åker rygg

52005-304

Sonja har fått skräck för att sova och skriker som en tok när jag knyter in henne i sjalen. Därför har jag satt henne på ryggen istället. Det gick jättebra och hon sov på fem minuter. Glad intill slutet :)

Och så var det dags igen...

52005-303

Jag vaknade inatt av att Torsten låg och skrek. Han var jätteunderlig. Kände på honom och han var varm - igen. Kollade örontempen och den visade på 38.5... Han är vresig och gosig om vartannat. Men äter ändå litegrann varje dag. Nu har han varit sjuk i tre veckor.

Nu är det bestämt

Det blir en Wellen Granat 52005-298
och en Hoppe Antigua 52005-292

Nu ska vi leva igen...

Jag har bestämt att sjukperioden är över! Torsten är fortfarande inte sig själv, men han har ätit i två dagar och varit feberfri i tre dagar. Idag var Karin här (avlösaren), men han orkade inte riktigt med att leka. Var ganska vresig faktiskt. Men jag har bestämt att vi ska testa dagis imorgon i alla fall. Vi får se hur mycket han orkar. Eftersom de bara är sex barn på avdelningen så blir det inte för stojigt för honom. Ja, vi får ju hämta hem honom om det blir för jobbigt. 

 
Kid With Toy Car 

Jag har oxå bestämt att Liv & Sonja ska med ut på promenad imorgon. Vi vågar oss inte på rytmiken än. Liv har ätit antibiotika i fem dagar och är mycket bättre. Men arg som bara den. En riktig etterkaja. Det måste väl vara att hon är på bättringsvägen. Hon äter mat. Imorse åt både Liv och Sonja upp gröten. Sonja har inte varit så glad i burkmaten som vi ger nu. Jag har inte orkat laga mat åt dem. Däremot raggmunken nedan åt hon med glupande aptit. Det gjorde alla tre. Ulf stuvade makaroner till kvällsmat och Sonja fick smaka. Det var gott!

I söndags firade Lotta & jag Nancys 60-årsdag. Vi beslutade oss för att fira trots att hon inte är med oss längre. Vi drack portvin och åt ost och kex med päron och vindruvor. Jag som inte är van alkohol och sena kvällar var alldeles vimmelkantig.

Den 26 februari ska Ulf läggas in för operation... då blir jag ensam med barnen i en vecka. Och när han kommer hem kommer han inte att kunna hjälpa till första tiden. Den spontana lösningen hade varit att Nancy hade bott hos oss den veckan så hon kunde vara med Liv & Sonja medan jag lämnar på dagis på morgnarna. Hon fattas mig verkligen. Hon finns inte att ringa till varken när det händer något roligt eller sorgligt. Jag har inte henne att dela mitt liv med längre. Hon skulle ju vara här med oss.






Mjölkfria raggmunkar med lingon- och blåbärssylt

52005-302

Barnen har haft dålig aptit när de varit sjuka och då är det bra att kunna bjussa på något riktigt gott! Och nyttigt!
Receptet ger 6-8 stora raggmunkar.

2 ägg
1 dl vetemjöl
1 dl dinkelmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2-3 finrivna potatisar
½-1 finriven morot
1 msk finhackad spenat
4-5 dl havremjölk

Lättsockrad lingonsylt eller rårörda lingon blandat med osötad blåbärspuré

Till Torsten tillsätter jag 1 tsk dolomitkalk

Mammas godingar

52005-30052005-29952005-301

Torstens tur

Nu är det Torstens tur att åka till doktorn. Imorgonbitti ska jag ringa för en tid på närakuten. Jag har redan pratat med en sköterska på sjukvårdsupplysningen men hon kunde inte boka in mig förrän kl 7 imorgon. Torsten blir slöare och slöare och vill knappt dricka längre. Han har också magrat och har svarta ringar runt ögonen. De andra är feberfria nu, men Torsten har fortfarande omkring 39 grader. Jag tror att han har öroninflammation, men är rädd att det kanske är lunginflammation också. Fasar för antibiotikan. Hur ska vi få i honom den? Förr fanns stolpiller, men den är borta. Nu finns visserligen den som Liv får som smakar tuttifrutti - spektramox - men hjälper den om det är lunginflammation?

Torsten har sovit sig igenom de senaste tre dagarna. Han som knappt kan sitta still en sekund och som måste ha hjälp för att komma till ro på kvällarna... Han börjar prata om att solen ska gå ner redan vid nio på morgnarna för att han vill gå och lägga sig igen. Nu har han förstått att han kan gå och vila och sova när han vill och då har han börjat sova middag i flera timmar. Trots det somnar han ibland före Bolipompa. Min lilla gubbe... Det är svårt att se sina barn sjuka. Och Torsten som alltid varit så frisk och stark. Han är så ynklig nu.

52005-296

Lyckligtvis var det varken öroninflammation eller lunginflammation. Alla prover var ok. Nu är vi tillbaka på ordination högt huvudläge och mycket vätska - som om det var så lätt. Han vill knappt ha något. Idag ska jag försöka med projektet få i honom en pannkaka... Han har gått och lagt sig nu och kommer nog att sova i några timmar. Men han är feberfri för första gången på en vecka!!! Hoppas det håller i sig! Det blev ännu mer påtagligt hur smal han blivit när jag satte på honom jeansen när han skulle till sjukhuset. Benen ser ut som pinnar. Magen är borta och armarna är som spaghetti. :(

Omröstning

Jag har tänkt lyxa till mig och köpa en alldeles ny sjal. Det står mellan två jaquardvävda didymos. Wellen granat eller röd ellips. Jag behöver hjälp! Vilken ska jag köpa?

52005-298
Wellen granat
52005-297
Röd ellips

Uppdatering i influensaträsket

  MedicineIdag har vi varit  på Närakuten med Liv igen. Hon är bara skinn och ben nu. Visserligen är alla barnen fortfarande sjuka med hög feber, snuva och hosta, men de andra klarar det bättre än Liv. Hon har fått antibiotika utskrivet och den ska vi börja med imorgon. Vi har fått bricanyl att kombinera med molipect så inatt kanske jag får sova för första gången den här veckan. Jag tittade på kort på Liv som var några månader gammalt där hon hade bebishull. Nu ser hon ut som en gammal tant - söt visserligen. Hon har inga kinder, ingen dubbelhaka, inga veck på armar eller ben. Revbenen syns.

Baby Girl Twins 

  Vi ska ringa upp till sjukhuset igen imorgon för jag misstänker att Torsten kanske har fått öroninflammation igen. Han säger ingenting så man måste fråga hundra gånger. Förra gången märkte jag att det rann ur hans öra och då värkte det hål. Nästa dag värkte andra örat sönder. Det var ingen idé att ge antibiotika när det gått så långt. Han har närmare 40 graders feber fortfarande.

Big Sneeze
Så till följetongen om min fot... Någon som minns den? Först var det gikt, sen var det ingenting och sen fick jag starka tabletter som tog ner svullnaden... Nu har jag belastat foten så att främre fotvalvet kollapsat. Tydligen en inte alltför ovanlig åkomma. Det drabbar oss med hög hålfot. Alltså inte plattfötter. Jag har fått köpa inlägg för ändamålet. jag köpte bara ett par först och har dem i tofflorna här hemma. jag ska köpa fler så att jag har i alla skor. Jag antar att det här är för alltid. Inte kan väl ett kollapsat fotvalv resa sig igen...? Där ser man vad kånkandet på ungar ger för åkommor.


Old Man

Mera bilder



Torstens och mitt bullbak. Torstens bulldesign.



Liv vägrar att sitta i stolen när vi ska äta...



Rätt vad det är befinner hon sig på bordet. Kvittrande glad.



Influensasjuk Torsten somnade idag och sov två timmar. Alla barnen har ca 40 graders feber.

Flunsan

Vi har influensa för första gången i livet - Ulf & jag. HEMTJÄNST!!!!
 
Sick In Bed 
Allt eftersom insjuknade Sonja, Torsten och så sist även Liv igen. Erik har ju varit sjuk sen i torsdags. Nu är vi en sorglig skara som bara klagar och gnäller. Det gör verkligen ont överallt. Ulf var tvungen att ge sig ut och handla blöjor och lite juice. Imorgon bitti blir det apoteket för att köpa mer febernedsättande. Vi har massor med barnmatsburkar så vi klarar oss ett tag. Vi vuxna vill inte äta alls och Torsten dricker mest. En halv smörgås har han fått i sig idag.Nu ska jag krypa ner mellan mina barn och stjäla lite värme och kärlek.





Sjaldemo

Jag proppade i mig massor med smärtstillande och febernedsättande och så tog jag Liv i Costarican och knatade iväg på sjaldemo. De som eventuellt var intresserade hade gömt sig på cafeterian mitt över och såg min demonstration för lokalblaskan lite på avstånd. Jag valde en Hoppediz Antigua som var 5,4 meter lång att demonstrera i. Den var så fin. Stark i färgerna. Den som bor här kan läsa och se på bilder i lokaltidningen troligtvis på måndag. Liv skötte sig exemplariskt. Hon var glad åt att äntligen komma ut och se något annat. När hon inte var demobebis gick hon runt med en lära-gå-vagn och charmade folk. Hon t o m vinkade hejdå till journalisten :) Man ska hålla sig väl med pressen.

När jag stod där och demonstrerade mindes jag plötsligt hur roligt jag tyckte det var att vara i händelsernas centrum - så som det var åren innan jag fick barn. När jag var med där det hände med jobbet och i föreningslivet. Jag kunde se mitt ansikte i tidningen flera gånger i veckan ibland. Då frågade journalisterna inte vad jag hette utan visste vem jag var - i lokalpressen alltså. Det var sex, sju år sedan nu. Tiderna förändras sannerligen. Det jag gör nu är viktigare, men jag skulle inte ha något emot att få lite av det där någon gång ibland....


52005-292

Liv bättre

Idag skulle Liv svältas för att hennes tarmar skulle få vila lite, men jag hade inte hjärta att inte ge henne frukost och hon har faktiskt fått behålla all mat idag. Hon är mycket bättre i magen. Trött och sliten är hon fortfarande, men det hämtar hon nog snart upp. Kanske kommer hon att kunna vaccineras till veckan. Vi har skjutit på det några veckor.

Torsten var på uselt humör i morse och det har suttit i större delen av dagen. Fram på eftermiddagen lyckades jag få honom glad igen genom att baka bullar. Han stal deg under hela jäsningen och sprang omkring och småtuggade på. Sen hjälpte han mig att baka ut dem. Vi hade inga bullformar och tänkte göra lite giffelliknande bullar istället. Bild kommer senare. Ids inte hämta telefonen och ladda ur dem :(

Jag är den som är sjuk nu. Feber och ont överallt. Speciellt min fot som ALDRIG blir bra. Hosta har jag oxå. Det är nog mest synd om mig i hela världen. Och imorgon ska jag ha sjaldemo på Barnkammarn - en barnklädesaffär som ska börja sälja Hoppediz. Det ska visserligen bli kul, men inte när jag är sjuk :(  Funderar på vem av tjejerna jag tar med mig. Liv kan behöva komma ut lite, men det blir inte kul om magen rasar på henne medan vi är ute... vi får se vem som är på bäst humör imorgon. Jag får proppa i mig febernedsättande och göra det bästa av det. Förhoppningsvis frälser man några mammor och pappor. För eventuella kristinehamnare är det barnkammarn 13.00, imorgon den 3 februari. 

 
Dramatic Death 







Alla läsare

Jag är så fascinerad över att jag har en trogen publik :) Över hundra sidvisningar per dag. Drygt 50 unika läsare om dagen. Tack för att ni läser om mig och mitt liv! Lämna gärna ett avtryck då och då!
  
Heart Glasses  






En vanlig dag framför teven...



Torsten har sett på film nästan hela dagen. Nu har han varit hemma hela veckan men har haft en OK dag idag. Förutom att han varit trött eftersom han steg upp redan kl 3 inatt - och då naturligtvis jag med. Ändå somnade han inte förrän kl 21 ikväll.

Liv är inte bättre. Imorgon ska vi svälta henne :( Hon ska bara få vätskeersättning och lite majsvälling (mjölkfri förstås) på tolv timmar. Idag har hon kräkts två gånger och haft diarré tre gånger. Revbenen syns på henne. Att se de små systrarna bredvid varandra... de ser inte ut att vara släkt ens. Sonja är en riktig liten tjockis. Hon har blivit så stor. Liv är som en liten trasdocka. Idag har hon mest legat. Hon tittar på när Torsten och Sonja leker och efter att ha suttit ett par minuter så lägger hon sig raklång på golvet. Hon orkar inte alls vara med. Min stackars lilla gumma!