Sjalträff på fredag

I Kristinehamn, Järnvägsparken 10.30. Om du har eller väntar bebis kan du få kika på alla möjliga bärdon (endast ergonomiska - alltså ingen BabyBjörnsele). Vi visar hur man knyter och hur man kan bära. Tipsar om olika sajter och har bara trevligt. Ta med fika så har vi picknick!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag vill ju också gå på sjalfika med er, varför bor ni så långt bort? :(

Postat av: Anna M

Det är sjalträffar i Stockholm OFTA. Sist var det i Årsta och gången innan på Skansen. Och jättemånga kommer. Det verkar vara urmysigt.

2007-08-08 @ 00:20:08
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: Ingrid

Åh, jag har en sjal ligger som jag köpte till mitt barnbarn och som jag sedan använt på Moa tre gånger. Kan inte få till knytningen och när hon var liten och med hjärtsvikt var det lite läskigt att inte ha full koll. Funderar på om ringsjal är bättre? Med mina ledproblem har det också kännts lite knökigt, tycker inte du (visst har du också ledproblem?) att det är jobbigt att bära? Nu kommer snart Max och jag skulle hemskt gärna bära dem båda (var för sig). Önskan: skriv ett långt inlägg om för och nackdelar, tips och trick, bästa sjalen... :-)
Vore inte Kristinehamn världens ände...

2007-08-08 @ 09:58:03
URL: http://moa.dreamlandproject.se
Postat av: Anna M

Men kära Ingrid, bor inte du i Skåne? Det finns så många trevliga sjalare i Skåne. Återkommer med ett inlägg om sjalandet.

2007-08-08 @ 10:08:00
URL: http://tartmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback