Åh, LivanBivan!!


Herregud hur hinner hon? Hon är mycket snabbare än jag... suck! Just nu drar hon runt alla mina sjalar i hela huset. Varje sjal är 4-6 meter. Puh!

Kommentarer
Postat av: Mammatilltvå

Ha ha ha underbart att se att det finns fler som har barn som drar fram fortare än blixtens hastighet...Det é så man blir "svett" ibland...Varför kan dom inte bara lära sig att plocka fram det dom vill leka med för stunden *L*...Men men det é väl så dom små liven är...

Postat av: Johanna

Ojojoj hahah : - ) jätte söta klänningar verkligen! Får jag en dotter någon gång så skulle jag vilja ha något liknande på henne. Kortet när de hukar sig över diskhon är också jätte snuttigt man ser de små "blöjrumporna" också : ) blöjrumpor är sött! Tycker T att det är roligt med dataspel? Han tycker inte det är svårt? Hur är det med tv spel tycker han om det med? : )
Du gissa rätt Anna! Gött va?! Jag har ingen miljon att ge bort men du kan få lite äppelmos på burk. Hemkokt.

2007-08-19 @ 17:17:30
URL: http://bruno.webblogg.se
Postat av: Anna M

Torsten tycker om att spela både dataspel och tv-spel men det får ju vara ett som är relativt lätt. PC-spelen vi köper är märkta +3 så att en treåring ska klara dem och då brukar det funka ganska bra. Problemen är väl när han hetsar upp sig och blir panikslagen i vissa delar... puh!
Skönt att resa bort! Och jag har precis bakat focaccia med oliver och timjan.

2007-08-19 @ 18:56:45
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: Pillan

Ja.. du man ligger alltid steget efter... jag förstår inte heller hur det går till.. *ler*
kram Pillan

2007-08-19 @ 22:22:53
URL: http://go.to/pernillalarsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback