Magbildsutmaning!

Jag har låtit mig inspireras av Jenny-Anns fina magbild och ska lägga ut en grotesk bild på min mage i v 35 (Liv & Sonja föddes i v 36). Jag utmanar alla bloggande (blivande) mammor att lägga ut bilder på sina magar. Jag har för övrigt drabbats av en tillfällig minnesförlust och minns inte alls hur jag avskyr att vara gravid (bebisbesök i helgen). Nu lääääängtar jag efter en BEBIS!!! OCh magar är såååå fiiiiiina!!  Just nu sitter Torsten vid datorn som magbilderna finns i men sen ska jag visa er hur en mage ska se ut :) Värre utmaningar finns. Jag kunde t ex be alla sätta ut en bild på magen efteråt *asg*

Nä, jag ljög... jag har bilder från v 30 när jag precis blev inlagd på förvården. Efter det blev jag nog för deprimerad...
image454
Senare den dagen det här fotot togs åkte jag in till förlossningen och blev kvar på sjukhuset i sex veckor.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Underbar bild! Jag håller med dig, magar är fina men jag minns hur stort, tungt och otympligt det var på slutet. Och bebisar är underbara men det är så kul nu när de små bebisarna börjar prata och vara små personer, så inga fler bebisar hit tack! Fast det är klart, får man önska en bebis, en liten tjej så säger jag inte nej...

Postat av: Anna M

Vi har ju två av varje så vad man än skulle få så skulle det bli helrätt... men vi har inte bestämt om vi ska försöka få fler eller ej. När tjejerna är två ska vi ta ställning - alltså om drygt ett halvår.

2007-04-30 @ 22:29:43
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: Karin

Jag ser ingen grotesk mage nånstans.. men om du tycker att den där är grotesk så ska jag bespara dig bilderna på min mage. ;-) Så där ser jag ju nästan ut nu och jag har 17 veckor kvar. Hmm..

2007-05-01 @ 17:12:27
Postat av: Lisa

Den är superfin! Bebbemagar är superfina! Skulle nog vilja ha en till, nån gång... Senare... //Kram från lisa

2007-05-01 @ 17:22:29
URL: http://flisas.blogg.se
Postat av: Linda

Superfin mage. Men det där med graviditet var inget för mig. Fyra hemska graviditeter har jag haft. Men bebisar tar jag gärna emot. Eller nej... korta sinnesförvirrade stunder vill jag ha fler barn, men bara tills någon av barnen får utbrott och "jag-vill-inte" sessioner. Och uppe 5-10 gånger varje natt är jag ändå, så ..en bebis.....nej, jag tror inte det.

2007-05-01 @ 17:37:03
URL: http://npf.blogg.sen
Postat av: sissi

Jätte vacker mage! Mina magbilder försvann när datorn fick virus! väldigt sorgligt! Kram

2007-05-01 @ 17:39:43
URL: http://gusan.blogg.se
Postat av: Anna M

Karin! Jag trodde jag hade bilder tagna senare. Du vet ju hur mycket en enlingmage kan växa på sex veckor. En tvillingmage växer dubbelt... Jag nådde inte fram till bordet för att äta på slutet.

2007-05-01 @ 18:03:36
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: Annci

Fin mage, skall leta fram en magbild, på slutet var man ju "rätt" stor.
Åh, jag är också bebissugen. Graviditet har jag inget emot om man hoppar över den sista tunga månaden. Tror dock inte vi skulle orka med en bebis just nu. Kanske nästa år.

2007-05-02 @ 10:26:19
URL: http://dykis.blogg.se
Postat av: Eva (med Jonathan)

Wow! Kul med magbilder :) Så fint!

Kramar!

2007-05-02 @ 21:12:24
URL: http://saggitarius76.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback