Mera getost och ruccola
Och mera förrätt. Fast denna lämpar sig mer för skördetiden eftersom den innehåller färska nykokta rödbetor.
Alltså färska nykokta rödbetor, ruccola, varmrökt lax och chevre upplagt på ett fat så att det ser fint ut. Inte så svårt med tanke på färgprakten.
Kom på ett till nu och bara måste slänga med det också.
Kokt potatis, kokt rödbeta och chevre.
Skiva tunt och bygg små rotfruktsbakelser - en skiva potatis, en skiva rödbeta, en skiva ost osv. När de är lagom stora gratinerar man i ugnen på... vad ska jag dra till med? 200 grader kanske...
Alltså färska nykokta rödbetor, ruccola, varmrökt lax och chevre upplagt på ett fat så att det ser fint ut. Inte så svårt med tanke på färgprakten.
Kom på ett till nu och bara måste slänga med det också.
Kokt potatis, kokt rödbeta och chevre.
Skiva tunt och bygg små rotfruktsbakelser - en skiva potatis, en skiva rödbeta, en skiva ost osv. När de är lagom stora gratinerar man i ugnen på... vad ska jag dra till med? 200 grader kanske...
Kommentarer
Postat av: Anonym
Du kan bjuda mig på mat någondag.. gud så gött det lät Anna!
Gott nytt år Anna, Ulf, Tårtan, Siv & Sonja!
Trackback