Bara för att han är så fin...

Bara för att han är så fin

...så kommer en bild med på Torsten också. Just nu håller han på att busa med sina småsystrar :-D

Båda sitter

Båda sitter

Båda sitter nu om än ostadigt för Liv som inte visar några tecken på att vilja krypa. Hon blir en stjärthoppare som mor, far och storebror :-)

Fem dagar kvar till flytt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nya goa täcken

Nya goa täcken

Vi var på IKEA häromdagen och såg ut nya vardagsrumsmöbler till nya huset och passade på att köpa nya täcken och kuddar till Liv och Sonja. De vältrade sig i allt det mjuka och Torsten blev riktigt avis. Han bäddade ner sig och mös och villa ha han med. Så nu blir det till attt köpa till honom också när vi åker och hämtar möblerna.

Idag har vi varit på Öppna förskolan heeela dagen. Jag gick bara ut på en kort promenad under lunchen så att de fick sova lite. Sonja i sjalen och Liv i vagnen som vanligt. Vi stod under ett paraply i ösregnet på stan och lyssnade till Feministiskt Initiativs valtal.

Hänt i veckan


Hamburgergodis

Hamburgergodis

Idag köpte jag naturgodis. En del av godisarna var täckta med sesamfrön och Torsten utbrast förtjust: HAMBURGERGODIS!

Nu har vi sett framsteg

52005-106

Efter tre veckor med mjölkfri kost börjar vi se förändringar hos Torsten. Språket har plötsligt blivit rikare och tydligare. Språkanvändningen mer kreativ. Han är lugnare. Mer nyanserad. Sömnen är bättre. Samspelet är bättre. Han är gladare. Dagis kände knappt igen honom i tisdags. Hoppas att det är en utveckling som håller i sig.

Hinner inte innanför dörren...

Hinner inte innanför dörren...

...förrän Sonja ska i sjalen. Man är efterlängtad när man jobbar  
Heartbeat Heartbeat Heartbeat  


Gosiga Tårtan!

Gosiga Tårtan!


Knasiga ungar

Knasiga barnKnasiga ungar
Knasiga barn

Vill man kännas vid de här två knäppgökarna?!

Typiskt!Imorse vaknade vi efter en jobbig natt då både Liv & Torsten sovigt oroligt. Torsten var inte riktigt sig själv på förmiddagen och innan lunch ville han gå och lägga sig.Han hade röda rosor på kinderna så örontermometern togs fram och mätte 38,5. Han har mest sovit eller tittat på film hela dagen och inget ville han äta. Jag har nyss fått i honom lite mjölkfri välling (hemkokt). Han har varit mjölkfri i två veckor och magen har börjat bli ok. Ska bli spånnande att se om det påverkar autismen...Det var ca 30 grader varmt och jag tog med mig tjejerna på en promenad efter lunch. När vi kom tillbaka badade de i baljan på balkongen. Liv & Sonja har varit mjölkfria i två dagar och det märks redan framsteg på Liv. Sonja får vara mjölkfri enbart för att det blir besvärligt att laga specialmat till henne för att hon råkar tåla mjölk. I slutet av månaden ska de till doktorn för utredning om komjölksallergi och glutenintolerans. Hoppas och tror att det stannar vid komjölksallergi.

Nu räknar vi ner... det är bara 24 dagar till flytten till nya huset!!Hjälp min systerson!

Han är vampyr och behöver bloooood! Klicka på länken nedan!


http://www.monstersgame.se/?ac=vid&vid=21015552


Mina busiga ungar...

Mina busiga ungar...

De har börjat upptäcka varandra nu. Skrattar och bubblar till varandra vid köksbordet.  Det är en härlig syskontrupp. Ikväll när åskan mullrade som värst var Liv ledsen för att hon plötsligt blivit så sovtrött. Torsten trodde att hon var rädd för åskan eftersom hon annars är så ljudkänslig. "Det är ingen fara Liv (Wiw uttalar han hennes namn), det är bara åskan!" sa han och strök henne på huvudet. Hjärtat brister. Tidigare under dagen har han klappat dem på huvudet när de låg på golvet. Det känns så bra att syskonen tycker om varandra. Det bådar gott för framtiden...