Normalutvecklade?

Jag är förundrad... *stirrar i fjärran*

Sonja klarar en del två-ords-meningar och Liv fick nästan på sig sina pyjamasbyxor själv igår. Ena benet fick hon på och jag hjälpte henne med andra. Sen drog hon upp dem själv... Torsten gjorde första försöket till att klä på sig när han var 4 ½  och sa mamma vid 3 ½ och började prata meningar förra våren/sommaren...



Sonja klipper gräs, Liv leker och Torsten äter bulle

Förresten gungade tjejerna i Museiparken i Karlstad igår. Sonja gillade det inget vidare medan Liv skrattade hela tiden :) Äntligen!!

Kommentarer
Postat av: Annci

2 ordmeningar, det är tidigt det. Elvira var tidig med att prata, vet inte när hon började med 2 ords men det var innan hon började dagis vid 1,5 iallafall.
Det är ju så svårt att låta bli att jämföra barnen men det är ju härligt att se dem lära. :-)

Postat av: Eva (med Jonathan)

Hej Anna!
Försökt att läsa i kapp lite! Mycket o läsa o mycket som händer i din familj...Tänker på dig o din familj! Hinner inte skriva mer just nu!...Kram!

2007-05-28 @ 14:21:40
URL: http://saggitarius76.blogg.se/
Postat av: Ann-Marie

Jo, vilken skillnad! De verkar ganska försigkomna dina tjejer! Och duktiga. De stimulerar väl varann! Har du tänkt på om de har ett eget sätt att kommunicera med varann? Min kompis som har tvillingar, nu snart 5 år, säger att de redan tidigt utvecklade ett slags eget "språk", eller åtm ett eget sätt att kommunicera med varann som bara dom förstod.

2007-05-29 @ 14:45:48
Postat av: lillkillensmamma

Så roligt att tjejerna kommer igång så bra! Både pratar och klär sig... Samtidigt måste jag erkänna att det känns jobbigt när så små barn "går förbi" ens eget i utvecklingen. Hur förbjudet det än är att känna så...

2007-05-29 @ 15:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback