Vilsamt

Guuud, vad skönt det är att bara öppna altandörren och gå ut. Och att bara sätta på barnen skor, jacka och mössa (som åker av snabbt igen). Vi har varit ute större delen av dagen. Liv och Sonja tultar omkring på gräsmattan, gräver i rabatterna, käkar grus och står på näsan i ett. Torsten och jag busade och sprang på gräsmattan (eller mossmattan kanske). Sen åkte de rutchkana alla tre. Vi avverkade Torstens lördagsgodis redan på eftermiddagen. Han är inte så mycket för godis, men hade köpt Ahlgrens Bilar - vita förstås.Det var två smutsiga, trötta och snoriga små tjejer som jag släpade in vid fyrasnåret. När vi är ute är det ingen som vill bli buren, ingen som gnäller och alla sysselsätter sig. Rutchkana har vi redan, men gungställningen lämnade vi till N som flyttade in i vårt gamla hus. Vi ska införskaffa dessa i vår:

image368image369image370image371image372

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad härligt med trädgård. Speciellt nu när det är så fint väder. Du har föresten blivit utmanad. Titta i min blogg för info.

Postat av: ingrid

härligt med lite utesaker. Vi har ju både studsmatta o pool o det är de bästa inköpen vi nånsin gjort.(ja can can gungan har vi ju med o så men den är väl inte så poppis). Men poolen var förra årets bästa investering.

2007-03-26 @ 19:13:59
URL: http://incans.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback