Nytillskott i familjen

image692
Krabat-dockorna kom med posten i fredags och jag hade ju glömt att beställa med kläder till dem så de kom i bara mässingen. Med snippa, tuttar och rumpa. Men så kom jag ihåg att jag hade två prematurblöjor som jag fick från tvillingklubben när jag gick med (mest bortkastade pengarna i världen) och Liv och Sonjas kläder i storlek 40. Nu är de inte nakna längre och Sonjas docka (i vita kläder) fick följa med mig och Sonja på promenad idag. Vi gick hem till Lotta och tittade på hennes nya lägenhet och fick nymalt kaffe. Mumma! Jag ska nog faktiskt skaffa mig en espressomaskin framöver. Någon som kan tipsa mig om en bra som inte kostar skjortan?


Kommentarer
Postat av: lillkillensmamma

Krabatdockorna är underbara. Tvillingarna också. Misstänker dock att töserna inte är till salu ;-), men var kan man köpa krabatdockor?
Jag har en 6-koppars "vanlig" espressokanna som vi inte använder längre. (Maken misstänker att man får Alzheimers av aluminium (hans morfar har Alzheimers). Om du vill kan du få den. Kaffet blir OK, men klart sämre än i en riktig espressomaskin. När det gäller riktiga maskiner står jag utan tips, men vill också gärna ha tips - helst då på någon utan aluminium i.

2007-07-29 @ 09:44:42
Postat av: Anna M

Tack vännen men jag vill ha en RIKTIG MASKIN som mal kaffet oxå ;) Hälsa maken att han nog redan fått alzheimers eftersom kaffet han fick här kokades upp i en - tyvärr.
Krabatdockorna köps helt näck från www.krabat.se och de är jättetrevliga och tillmötesgående där. Fast nu har de semesterstängt. På deras hemsida kan man se återförsäljare.

Postat av: ingrid

jag dricker ju inte kaffe längre men min man peter gör det. Jag vet att det brukar finnas erbjudanden i electrolux home bladet. Men de ligger väl runt 3000 allafall. Annars kan du ju kolla på siba eller onoff,de brukar också ha bra priser.
Söta dockor.

2007-07-29 @ 11:45:54
URL: http://incans.blogspot.com
Postat av: Nickan

hej du!
tack för din blänkare imin blogg ;-) .
Nu blänker jag tillbax......
jag blev ju sugen på att baka när jag såg dina goa bullar.... men, näää inte idag, en annan dag får det bli.
kram o välkommen tillbaks till min blogg....

2007-07-29 @ 15:24:08
URL: http://Nickanpickan.blogg.se
Postat av: Stina

Fina dockor! Håller med dig om bortkastade pengar på tvillingklubben, vi fick inte ens prematurkläder när vi gick med. Däremot gjorde vi det osmarta draget att gå på en kurs tre månader efter att tvillingarna kommit - fullständigt bortkastat då den inte gav någonting. Men, men, gjort är gjort.

2007-07-29 @ 17:17:02
URL: http://www.thureson.com
Postat av: Anna M

Nej Stina vi fick inte kläder utan bara två prematurblöjor som låg i medlemspärmen.

2007-07-29 @ 18:01:27
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: Annci

Åh sådana där dockor har jag funderat på att köpa till H & D. Har sett dem i fönstret på Krabats butik i City.

2007-07-29 @ 20:06:41
URL: http://dykis.blogg.se
Postat av: Anna M

Jag ska beställa en pojkdocka oxå :)

2007-07-29 @ 20:09:03
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: Stina

Ja, ser att det var blöjor ni också fick, det är jag som läser slarvigt ! =)

2007-07-30 @ 15:13:49
URL: http://www.thureson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback