Ibland kan kärlek göra ont i magen

När jag fick se den här bilden på Liv när hon sitter och gosar med en av bärsjalarna så knöt det sig i magen på mig och tårarna kom.
image408

Kommentarer
Postat av: Linda

Det är otroligt söta barn du har, Anna. Och bra fotograf är du också:)

Postat av: Anna M

Njeä, bra fotograf är jag INTE men jag tar massor med kort varje dag och nåt ska väl råka bli bra ;)

2007-04-12 @ 20:57:07
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: johannapannan

hej!
klart du får vara nyfiken. Jag tänker börja jobba som tidigast januari 2008, eventuellt senare ändå. Inte jobba heltid utan ner under 75% är tanken..
Why? Nu blev då jag nyfiken jag med.. fniss

2007-04-13 @ 11:26:50
URL: http://johannapanna146.blogg.se
Postat av: Anna M

Önskar att vi hade ekonomi att göra så oxå. Avundsjuk blir jag! Mer än 75 % jobbar jag inte. Längre dagar än så kan jag inte tänka mig för barn på dagis. Jag undrade bara eftersom du tog upp ämnet hur du själv planerat. T är på dagis för sin tränings skull och så för att han inte kan börja och sluta och börja igen som andra barn.

2007-04-13 @ 18:08:46
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: johannapannan

nej det är klart. Det var det jag ville ha sagt på min blogg att barn som behöver förskolan ska vara där. Dock tycker jag som du. inte för långa pass. Usch för småttingar som är där 7-17

Jag vacklar lite i min tanke att man inte ska få ha syskonet på förskolan när man är hemma med syskon (då inte T. han är undantagen naturligtvis, han är ju speciell den lille!! *ler* Har allt sett honom på kort. Han är fin! ) för det känns konstigt med kompisar etc, men samtidigt... det måste finnas en gräns för när de är så inne i förskolan att de "måste" vara där? Ce saknar det inte, hon hann inte skaffa nära nära vänner och är myckte hellre hemma. Då var hon där när hon var 1,5 tills hon var 2. sen gick hon hem med oss. Jag har en kompis som inte tog hem sin knappa tvååring för han hade så roligt på förskolan redan.. eller den som skolade in medan man var hemma för att det var jobbigt. Åh, jag går igång bara jag tänker på det.. varför kan inte barnen få stressa ner, ta det lugnt och njuta av trygghet och ro hemma...
Tycker nog att alla ska det. ... vara hemma. *provokativa jag*

2007-04-14 @ 21:13:36
URL: http://johannapanna146.blogg.se
Postat av: Eva

Så söta :) Jättefina kort Anna!

2007-04-17 @ 13:48:00
URL: http://saggitarius76.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback