Ny kategori - Barnmat

Jag har hamnat i burkmats-Mekka eftersom jag har så lite tid, men det är ju så roligt att laga mat som tjejerna gillar. Tänkte att jag kanske får upp motivationen lite om jag skriver ner lite recept och får respons. Här kommer det också att finnas tips på hur man får i barn med autism och ätstörning en näring de behöver. Ett dagligt problem. Vi går numera på täta viktkontroller med Torsten på Barnmottagningen. Han har gått upp tre kilo sen han var 2 år. 

 
Pasta 






Kommentarer
Postat av: Helene Nilsson

Jag hade också garanterat hamnat i burkmats-mecca ifall inte min dotter hade vägrat burkmat. Har så otroligt dålig motivation nu när jag ska laga mat till henne, så det blir typ samma samma samma; pasta,broccoli, majs, ärter och morötter eller potatis, palsternacka, majs, ärter och morötter. När min andra dotter var liten hade jag hur mycket olika recept som helst men dessa förvann naturligtvis när vi formaterade om hårddisken på datorn... Jag behöver verkligen inspireras och hoppas nu på att få lite hjälp från dig!!!! Hoppas allt är bra annars!

Postat av: Anna M

Jag ska göra mitt bästa :) Själv är jag vegetarian och lagar helst vegetariskt. Liv & Torsten är mjölkallergiker så mjölkfritt blir det också.

2006-11-24 @ 23:16:46
URL: http://tartmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback